«Με τη βούλα» ποδοσφαιριστής του Άρη, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, θα είναι ο Ματέο Γκαρσία. Οι Θεσσαλονικείς επισημοποίησαν την επιστροφή του 24χρονου Αργεντινού εξτρέμ με την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Mateo Ezequiel Garcia είναι εδώ! Επέστρεψε και φόρεσε ξανά τα αγαπημένα του κιτρινόμαυρα. Ήταν γραφτό της μοίρας να γίνει έτσι…

»Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Mateo Ezequiel Garcia.

»Ο 24χρονος Αργεντινός εξτρέμ (γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 1996), που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ματέο Γκαρσία άρχισε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ινστιτούτο προτού αναχωρήσει το καλοκαίρι του 2016 για την Ισπανία και τη Λας Πάλμας. Δόθηκε δανεικός στην Οσασούνα κι εν συνεχεία στην Αλκορκόν ενώ τη σεζόν 2018/19, ήρθε με τη μορφή δανεισμού στον Άρη.

Με 11 γκολ και 1 ασίστ σε 32 εμφανίσεις σε Super League και Κύπελλο βοήθησε τους «κίτρινους» να εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, στην πρώτη τους χρονιά μετά την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος έβαλε στα ταμεία του περίπου 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ κράτησε και το 50% δικαιωμάτων μεταπώλησης του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή που στον Άρη θα φορά τη φανέλα με το Νο 10.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης