Υπέρ της παρουσίας κόσμου στα γήπεδα της Super League στη συνέχεια των πλέι οφ και πλέι άουτ του πρωταθλήματος, αλλά και στους ημιτελικούς ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας, τάχθηκε ο Άρης.

Οι «κίτρινοι», με επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ζητούν να επιτραπεί η είσοδος θεατών – έστω και μιας μικρής μερίδας, σε ποσοστό 10-20% – αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος της ΠΑΕ Άρης είναι, φυσικά, η παρουσία οπαδών στον αγώνα ρεβάνς απέναντι στην ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου (24/6, 19:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»). Υπενθυμίζεται ότι η «Ένωση» είχε επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ, παρουσία φίλων της ΑΕΚ στις εξέδρες.

Πριν τον ημιτελικό του Κυπέλλου, θα προηγηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για το πρωτάθλημα. Σε μία προσπάθεια να ανεβάσει το ηθικό των παικτών, ο Άγγελος Χαριστέας έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Μίχαελ Ένινγκ να σηκώσουν το κεφάλι τους, μετά την ήττα 3-1 από τον Ολυμπιακό, και να κοιτάξουν τους στόχους που απομένουν στην ομάδα μέχρι το φινάλε της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το μήνυμα του Χαριστέα:

«Οι ομάδες δεν κρίνονται ποτέ από ένα παιχνίδι αλλά από τη συνολική εικόνα που έχουν σε όλη τη χρονιά, όπως επίσης και από την επίτευξη των στόχων. Όταν χάνεις και δε σηκώνεις κεφάλι είσαι loser, αλλά όταν χάνεις και αντιδράς είσαι winner.

Η στεναχώρια και η πίκρα μετά από την ήττα είναι παραπάνω από φυσιολογικό από όλους. Δεν είναι καιρός για κριτική, είναι καιρός για στήριξη μέχρι τέλους. Η ομάδα βγήκε με χίλια προβλήματα στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και παραμένει στην κούρσα του Κυπέλλου. Δεν υπάρχει χρόνος και λόγος για αρνητισμό. Έχω να πω πολλά, αλλά ακόμα δεν είναι η ώρα. Στο τέλος ο λογαριασμός για όλους μας. VAMOS!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης