Πειθαρχική δίωξη εις βάρος του άσου του Άρη, Ζερβίνιο, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, με την κατηγορία ότι επέδειξε υβριστική συμπεριφορά κατά φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος άσκησε δίωξη σε βάρος του YAO KOUASSI GERVAIS της ΠΑΕ Άρης, διότι στις 23-10-2022 στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης στο πλαίσιο του αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης για την 9η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 1, ο ποδοσφαιριστής επέδειξε υβριστική συμπεριφορά με έργο σε βάρος των θεατών.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζερβίνιο: «Δεν έκανα καμία άσεμνη ή προσβλητική χειρονομία»

Από τη μεριά του ο ποδοσφαιριστής αρνείται ότι έκανε άσεμνη ή προσβλητική χειρονομία σε φιλάθλους του «τριφυλλιού».

«Είναι όλα ψέματα, ποτέ δεν έκανα κάτι που θα προσβάλει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν έκανα καμία άσεμνη ή προσβλητική χειρονομία. Υπάρχουν κάμερες στο γήπεδο, ας τις ανοίξουν να δουν τι έγινε ακριβώς. Όπως κατευθυνόμασταν στα αποδυτήρια μετά το ματς, οι φίλαθλοι μας αποδοκίμαζαν έντονα, έλεγαν διάφορα. Εγώ έκανα με το χέρι μου κίνηση να τους δείξω ότι ήμασταν καλύτεροι στο ματς και δεν άξιζε να κερδίσει η ομάδα τους. Καμία χειρονομία με το δάκτυλο όπως λέγεται. Ας ανοίξουν τις κάμερες» ανέφερε ο Ζερβίνιο σε υπευθύνους της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι, αν ο παίκτηςκριθεί ένοχος, τότε κινδυνεύει με τιμωρία δύο αγωνιστικών, όπερ σημαίνει πως θα απουσιάσει από τα παιχνίδια κόντρα στον ΟΦΗ (30/10, 20:30) και τον Ατρόμητο (5/11, 19:00). Για την πρώτη αναμέτρηση, μάλιστα, που θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τέθηκαν ήδη σε κυκλοφορία τα εισιτήρια, τα οποία τιμώνται από 15 μέχρι 100 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης