Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Αρη, εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο (28/10, 19:30, Novasports 1), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Με τη σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας και αμέσως συγκροτήθηκε η αποστολή, την οποία συνθέτουν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Mατέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Κολάσο, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μαβράϊ, Μαρτίνες, Ναζλίδης, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, επιστρέφει σε αποστολή μετά την απουσία του από το ματς με τον ΠΑΟΚ. Εκτός για μία ακόμα φορά ο Άλεξ Μενέντεθ.

Πριν την αναχώρηση για την Αθήνα, ο προπονητής του Άρη, Πάκο Ερέρα, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να βγάζουν αντίδραση μετά από κάθε ήττα. Θεωρώ ότι αυτή την εβδομάδα κάναμε αυτό που έπρεπε για να αντιδράσουμε. Ο κυριακάτικος αγώνας με την Α.Ε.Κ. έχει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας με τον Π.Α.Ο.Κ., αλλά και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που ακολουθεί. Μετά το τέλος αυτών των τριών ντέρμπι θα φανεί αν είμαστε έτοιμοι να στοχεύσουμε στην κορυφή.

Το ότι η Α.Ε.Κ. είχε παιχνίδι μεσοβδόμαδα για το Champions League δεν σημαίνει τίποτα. Ο αντίπαλός μας έχει μεγάλο ρόστερ με ποιότητα και δεν θα είναι πρόβλημα γι’ αυτόν να δώσει δύο αγώνες σε μια εβδομάδα», τόνισε ο προπονητής της ομάδας του Άρη και κατέληξε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας για την συμπαράστασή του στο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. Όταν δε τους έχουμε μαζί μας είναι πιο δύσκολα γιατί πάντα μας βοηθούν όταν κάτι δεν πάει καλά. Θα κάνουμε το παν, ώστε οι οπαδοί μας να είναι περήφανοι για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης