Με τους Μάρτιν Τόνσο και Ντάνιελ Μαντσίνι ορεξάτους, ο Άρης επικράτησε 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Δημήτρης Κοντικάκης», στον Εύοσμο.

Ο Απόστολος Τερζής ξεκίνησε με τον Τσιλιγγίρη κάτω από τα δοκάρια, τους Δεληζήση και Σόουζα στο κέντρο της άμυνας, με τον Κωνσταντινίδη στο δεξί και τον Μενέντεθ στο αριστερό της άκρο, αντίστοιχα. Δίδυμο στα χαφ αποτέλεσαν οι Ντουάρτε και Μπα, με τον Μαρτίνες μπροστά τους και τους Τόνσο, Μαντσίνι να αλλάζουν τακτικά θέσεις ως εξτρέμ. Στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησε ο Διαμαντόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν μόλις στο 7′, με τον Τόνσο να νικάει με δεύτερη προσπάθεια τον Γκέκα έπειτα από την κάθετη πάσα του Μαντσίνι. Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν με τον Ναζίμ κι αφού Μαρτίνες και Κωνσταντινίδης απέτυχαν να απομακρύνουν την μπάλα. Μάλιστα, θα μπορούσαν και να προηγηθούν στο σκορ, αλλά το φάουλ του Νύκταρη σταμάτησε στο δοκάρι του Τσιλιγγίρη. Εν τέλει, στο 32′, από λάθος του Γκέκα ο Τόνσο βρήκε για δεύτερη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, κάνοντας το 2-1. Λίγα πράγματα στο δεύτερο μέρος, με τον Μαντσίνι να έχει στο 86′, επίσης, φάουλ στο δοκάρι, αλλά τρία λεπτά μετά να ανατρέπεται εντός περιοχής από τον Χατζή και να ευστοχεί στην εσχάτη των ποινών για το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Αγελλάκης

Κίτρινες: Μαντσίνι – Χατζής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρης (Απόστολος Τερζής): Τσιλιγγίρης, Κωνσταντινίδης, Μενέντεθ, Σόουζα, Δεληζήσης, Αμπού Μπα, Ντουάρτε (80′ Μαρμαρίδης), Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνες (84′ Τσαγκαλίδης), Διαμαντόπουλος (62′ Μπακούτσης).

Απόλλων Λάρισας (Άριαν Μπελά): Γκέκας, Τασιούλης, Χατζής, Σκούπρα, Σάντος, Μπαστακός (79′ Σιφναίος), Νύκταρης (59′ Νούσιος), Ναζίμ, Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Κωστούλας (59′ Μπιμάι).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης