Την παραμονή του Άρη στη Nova για τα επόμενα τρία χρόνια, ανακοίνωσε το συνδρομητικό κανάλι.

Παρά το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό οι πληροφορίες ήθελαν την ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Cosmote TV για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ενόψει της νέας σεζόν, ακολουθώντας ουσιαστικά το δρόμο του Ολυμπιακού που έκανε την «αλλαγή», ωστόσο η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Nova.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τριετές αυτό συμβόλαιο περιλαμβάνει όλους τους αγώνες των «κίτρινων» πλην αυτών του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς από την ίδια συνδρομητική τηλεόραση θα μεταδοθούν και τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Conference League.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η Nova αναφέρει: «Ο Άρης θα συνεχίζει να παίζει αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports! Η ΠΑΕ Άρης και η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τις τρεις (3) επόμενες σεζόν (2022-2023, 2023-2024, 2024-2025).

Η συμφωνία αφορά στην αποκλειστική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων του Πρωταθλήματος Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός* έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και σημαντικούς εντός έδρας αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης