Στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports μίλησε ο Μπράουν Ιντέγε επί τη ευκαιρία της έναρξης των πλέι οφ της Super League. Ο Νιγηριανός επιθετικός του Άρη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στον ΟΦΗ (Σάββατο 6/6, 21:30, Novasports 2- «Κλεάνθης Βικελίδης»), αλλά και στο ενδεχόμενο παραμονής του στους «κίτρινους».

«Ήταν δύσκολα στην περίοδο της καραντίνας. Πολύ δύσκολα. Το καλό είναι ότι επιστρέψαμε στη δράση. Πλέον πρέπει να τα αφήσουμε όλα πίσω. Να επικεντρωθούμε στους στόχους και να παίξουμε με ασφάλεια», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο 32χρονος φορ και συνέχισε μιλώντας για το μεγάλο στοίχημα του Άρη ως το φινάλε της τρέχουσας περιόδου: «Θέλουμε να διατηρηθούμε σε εγρήγορση για το Κύπελλο. Τα Play Off μπορούν να μας κρατήσουν σε ετοιμότητα για να αφοσιωθούμε στο στόχο που είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο. Θα είναι καλό που θα παίξουμε αυτά τα παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο Ιντέγε τόνισε: «Παίζουμε στην έδρα μας χωρίς τον κόσμο μας. Θα πρέπει να δώσουμε κίνητρο στους εαυτούς μας, να πιέσουμε τους εαυτούς μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο να επιστρέφεις μετά από τρεις μήνες χωρίς δράση στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι καμία ομάδα δεν θα είναι τόσο καλή στα δύο-τρία πρώτα παιχνίδια. Μετά θα είναι καλύτερα».

Κατέληξε ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού μιλώντας για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν: «Δεν το σκέφτομαι. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη. Θα ασχοληθώ με αυτό μετά το τέλος της χρονιάς. Θα πάω σπίτι μου, θα περάσω χρόνο με την οικογένειά μου – επειδή μου έλειψε σε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της καραντίνας – και θα το συζητήσω μαζί τους. Δε θα πάρω καμία απόφαση χωρίς να το συζητήσω με τη σύζυγό μου. Μαζί θα αποφασίσουμε ποιο θα είναι το επόμενό μου βήμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης