Όλους τους παίκτες έχει διαθέσιμους ο Μίχαελ Ένινγκ ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 26ης – και τελευταίας – αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League (Κυριακή 1/3, 19:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Ο Γερμανός τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενώ μετά την Σαββατιάτικη προπόνηση θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Σάββα Παντελίδη. Αξίζει να αναφερθεί πως εντός των προσεχών ωρών θα υπάρξει και νέα συνάντηση του προπονητή του Άρη με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Άγγελο Χαριστέα, αλλά και τον μεγαλομέτοχο Θοδωρή Καρυπίδη, αναφορικά με το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μυαλό του Ένινγκ υπάρχει πάντοτε το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς ακολουθεί και ο πρώτος ημιτελικός για το Κύπελλο Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ (Τετάρτη 4/3, 18:30 – Ολυμπιακό Στάδιο).

Για τις διπλές αναμετρήσεις με την «Ένωση» μίλησε στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών Novasports ο Μπράουν Ιντέγε, τονίζοντας πως «… είμαστε πολύ δεμένοι και αποφασισμένοι, θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτόν τον στόχο. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ, μπορώ να το λέω κάθε μέρα αυτό. Με τη βοήθεια του Θεού μακάρι να κατακτήσουμε το Κύπελλο».

Ο Νιγηριανός φορ σχολίασε σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, που προηγείται: «Είναι το τελευταίο ματς πριν τα Play Off και θέλουμε να τελειώσουμε καλά. Παίζουμε στο σπίτι μας. Πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Πετύχαμε την έξοδό μας στην Ευρώπη, όμως κοιτάμε τη συνέχεια. Πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά θέλουμε κι άλλο. Θέλουμε τον κόσμο μας να μας υποστηρίξει και εμείς θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε με μια νίκη για να γιορτάσουμε την Κυριακή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε και για τον Ένινγκ λέγοντας πως «… είναι εκπληκτικός. Τον σέβομαι πολύ, το ίδιο κάνει και εκείνος για όλους τους παίκτες. Είναι ένας απίστευτος τύπος. Είναι πάντα εκεί για μένα και αισθάνομαι πως μπορώ να του μιλήσω για οτιδήποτε με απασχολεί. Στο τέλος της καριέρας μου θα μπορώ να πω πως έχω παίξει γι΄ αυτόν τον προπονητή».

Kατέληξε μιλώντας για τα προσωπικά του βιώματα: «Το ποδόσφαιρο είναι η μεγάλη μου αγάπη, δεν είναι μόνο το επάγγελμά μου. Το ποδόσφαιρο με βοήθησε να ξεπεράσω πολλά προβλήματα στη ζωή μου. Ανεξαρτήτως αν νιώθω κάποιον πόνο, θέλω να παίζω και να βοηθάω την ομάδα στην οποία αγωνίζομαι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης