Καρυπίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά που έχουμε πετύχει»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021, 23:50
Καρυπίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά που έχουμε πετύχει»

Στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ, «Αθλητική Κυριακή», μίλησε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρής Καρυπίδης. Ο διοικητικός ηγέτης των «κίτρινων» αναφέρθηκε τόσο στην εξαιρετική φετινή σεζόν που διανύει η ομάδα του Άκη Μάντζιου όσο και στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφορικά με την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

«Η ομάδα είναι στη δεύτερη θέση, παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και γενικώς είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτά που έχουμε πετύχει. Όλες οι ομάδες περνούν δύσκολα οικονομικά λόγω του COVID-19, αλλά σίγουρα το πρόβλημα για εμάς είναι μεγαλύτερο, λόγω των παλιών αμαρτιών που κουβαλάει ο σύλλογος», τόνισε στην αρχική τοποθέτησή του ο Καρυπίδης, για να συμπληρώσει: «Προσπαθούμε με τις δικές μας δυνάμεις, αλλά καθημερινά φτάνουν προσφυγές από παλιούς ποδοσφαιριστές που λένε ότι αγαπούν τον σύλλογο, αλλά τον κυνηγούν με κάθε ευκαιρία».

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης μίλησε για την κριτική που έχει δεχθεί σε σχέση με την εκτός ποδοσφαίρου δράση του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επιχειρηματικά δε νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος, καθώς οτιδήποτε κάνουμε είναι σύννομο, δεν υπάρχουν παρανομίες ή παρατυπίες, ενώ είμαστε άψογοι σε κάθε συνεργασία. Αυτά που συμβαίνουν μ’ έχουν απογοητεύσει. Δεν γίνεται λόγω του ποδοσφαίρου να δέχεσαι τέτοια μηνύματα από πακιστανικά τηλέφωνα. Τώρα δεν δέχομαι, αλλά αυτό που συνέβη δεν είναι ευχάριστο για κανέναν».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021, 23:51