Το δικό του μήνυμα για το έτος που φεύγει και το νέο που έρχεται, θέλησε να στείλει ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Άρης.Αναλυτικά οι ευχές του Θοδωρή Καρυπίδη, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2020 και υποδεχθούμε το 2021, όπως αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Το 2020 ήταν μια χρονιά που μας ανάγκασε όλους να αναθεωρήσουμε τις αξίες της ζωής και να συνειδητοποιήσουμε πως η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό όλων. Ταυτόχρονα, καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να θεωρούμε τίποτα, πια, ως δεδομένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πανδημία έπληξε άπαντες, άλλους λιγότερο και άλλους περισσότερο. Οφείλουμε όλοι να πούμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” από καρδιάς στους υγειονομικούς όλων των βαθμίδων για τη μεγάλη μάχη που δίνουν εδώ και ένα χρόνο περίπου με αυτόν τον αόρατο εχθρό.

Η ζωή συνεχίζεται, όμως. Όλοι προσπαθούμε να αντλήσουμε δύναμη μέσα από αυτήν την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε για να προχωρήσουμε…

Για τον Άρη μας, η χρονιά που φεύγει είχε και πάλι έντονες στιγμές. Πρόσφερε δυνατά συναισθήματα. Οι χαρές που μας χάρισε η ομάδα μας ήταν περισσότερες και θεωρώ ότι κάναμε ακόμη ένα βήμα μπροστά, σε όλα τα επίπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2021 κρύβει νέες προκλήσεις. Είμαστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσουμε, παρότι οι συγκυρίες παραμένουν δύσκολες, αφού οι συνέπειες της πανδημίας έχουν επηρεάσει παγκοσμίως το ποδόσφαιρο.

Σαν Άρης, όμως, είμαστε δυνατοί και έτοιμοι να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο. Να είναι σίγουρος ο κόσμος μας.

Για το 2021 εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλους. Εύχομαι να το επιτρέψουν οι συνθήκες, ώστε το συντομότερο ο κόσμος της ομάδας μας να επιστρέψει στο “σπίτι” μας γιατί πιστεύω ότι το 2021 θα φέρει κάτι καλό στον Άρη μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης