Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης και ο Ατρόμητος, καθώς έμειναν στο 0-0, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League.

Οι δυνατές προσωπικές μονομαχίες ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του πρώτου μέρους στον αγώνα της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης φάνηκε πιο δραστήριος και άρχισε να πιέζει την αντίπαλη άμυνα. Μάλιστα, στο 23ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για ν’ ανοίξει το σκορ. Τότε ο Τάτος έκανε όμορφη σέντρα στην περιοχή, όμως ο Αγκάνθο, αν και αμαρκάριστος, έστειλε με κεφαλιά την μπάλα δίπλα από την εστία του Τσενάμο.

Ο Ατρόμητος έπειτα από αυτή τη φάση συνήλθε, κέρδισε μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής και βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση. Στο 25′ ο Νάστος έκανε καλή σέντρα από τα δεξιά, όμως ο Καραμάνος με πλασέ στην κίνηση είδε την μπάλα να καταλήγει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η μεγάλη στιγμή για την ομάδα του Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία και δοκάρι. Πρώτα με τον Καραμάνο, που «νικήθηκε» από τον Διούδη και εν συνεχεία με τον Παπαδόπουλο, που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Άρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού. Με άξονα τον πολύ καλό Ουμπίντες οι φιλοξενούμενοι είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και τον έλεγχο, πιέζοντας την εστία του Διούδη.

Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι, με μοναδικό προωθημένο τον Αγκάνθο, πρόσεχαν πρωτίστως την άμυνά τους και με ξαφνικές αντεπιθέσεις προσπαθούσαν να απειλήσουν.

Η πίεση του Ατρόμητου λίγο έλειψε να έχει αποτελέσματα στο 70′. Τότε ο Ταυλαρίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, όμως ο Παπαδόπουλος δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία έχασε τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καραμάνος, ο οποίος βρέθηκε μόνος προ του Διούδη, αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη κατάφερε να αποσοβήσει τον κίνδυνο και να αποκρούσει το πλασέ του παίκτη του Ατρόμητου.

Ο Σωκράτης Διούδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων, καθώς στο 81′ έσωσε νέο τετ-α-τετ. Αυτή τη φορά ο Ναπολεόνι «νικήθηκε» από τον Διούδη και το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος, παρότι ο Ατρόμητος δεν σταμάτησε να πιέζει.

Κίτρινες: Ηρακλής, Σουνάς, Τσουμάνης – Καραμάνος, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Νάστος, Μπάλλας

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Κύργιας, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Σουνάς (75′ Μαργαρίτης), Αγκάνθο, Τάτος, Τσουμάνης, Παπαδόπουλος (46′ Καραγκούνης), Μανιάς, Ηρακλής (89′ Νταμαρλής).

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (62′ Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος (76′ Φάμπιο), Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος (90′ Μπάλλας), Ουμπίντες, Λαζαρίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης