Πανέτοιμος για το αυριανό ντέρμπι του Άρη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ είναι ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της NOVA επισήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να παίξουν για τη νίκη στην Τούμπα.

«Είναι αλήθεια ότι είμαι λίγο καιρό εδώ. Σαν ομάδα είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση για να το αντιμετωπίσουμε και είμαστε έτοιμοι ώστε από την πρώτη στιγμή να βγούμε αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη» ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός εξτρέμ των «κιτρινόμαυρων» και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι λογικό να υπάρχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και να σχολιάζεται αυτό το παιχνίδι. Οπωσδήποτε εμείς γνωρίζουμε τη σημασία αυτού του παιχνιδιού και στη σκέψη μας είναι να βγούμε, να αγωνιστούμε για να το κερδίσουμε».

Όσο για τις διαφορές που έχει εντοπίσει ανάμεσα στο γαλλικό και το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Μαντσίνι επεσήμανε: «Είναι αλήθεια ότι προέρχομαι από ένα διαφορετικού στυλ ποδόσφαιρο. Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι πιο έντονο στο ρυθμό, πιο δυναμικό. Ωστόσο οι εντυπώσεις μου από το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ καλές, έχει πολύ καλά στοιχεία. Αγωνιζόμενος στο ματς στον Βόλο, ένιωσα αρκετά άνετα, ήρθα αρκετές φορές σε επαφή με την μπάλα. Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και αυτή την ποιότητα που μπορεί να έχει τη δική της ποδοσφαιρική πρόταση που είναι αρκετά ισχυρή για να διεκδικούμε και να παίρνουμε τα ματς».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης