Στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports μίλησε ο Άκης Μάντζιος, με αφορμή το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (14/12, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» στην αρχική του τοποθέτηση, ανέφερε: «Πάντα είναι ντέρμπι το Άρης-ΠΑΟΚ ανεξάρτητα από τη βαθμολογία των δύο ομάδων. Εγώ είχα την ευκαιρία σαν παίκτης να το ζήσω. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ζουν για αυτά τα πολύ μεγάλα παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος δίνει ώθηση στην ομάδα, αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι μαζί μας. Μας αρέσει να είμαστε στις ψηλές θέσεις και θέλουμε να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ερωτηθείς για το πού πιστεύει ότι θα κριθεί το ντέρμπι, είπε: «Θα κριθεί στη διάθεση κάθε ομάδας, στο πώς έχει προετοιμαστεί αγωνιστικά και ψυχολογικά. Από την πλευρά μας, πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, γιατί ο αντίπαλός μας έχει ποιότητα».

Για το πώς κύλησε η προετοιμασία, ο 51χρονος προπονητής επεσήμανε: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, είμαστε καλά αγωνιστικά και αυτό φάνηκε πριν μια βδομάδα. Δουλέψαμε καλά και αναμένουμε το παιχνίδι της Κυριακής. Για εμάς είναι δεδομένη η απουσία του Λίντσεϊ Ρόουζ, που είναι τιμωρημένος. Για τον Εμάνουελ Σάκιτς έχουμε δύο μέρες ακόμα. Θα αξιολογηθεί και θα αποφασίσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο Μάντζιος επισήμανε: «Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αγχωθούν τα παιδιά. Δουλέψαμε όπως κάθε εβδομάδα, έχουμε δύο μέρες μπροστά μας να μιλήσουμε και πιο εξειδικευμένα ώστε να πάνε όλα καλά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης