Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αλλά και το θετικό πρόσημο που μπαίνει δίπλα στον Άρη για την πορεία του στην κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος της Super League – τουλάχιστον στην κανονική του διάρκεια – μίλησε ο Άκης Μάντζιος.

Ο 51χρονος προπονητής του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports με αφορμή το ματς της 26ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στην ομάδα της Κρήτης (Κυριακή 14/3, 19:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), τονίζοντας αρχικά για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «κίτρινοι»: «Είμαστε καλύτερα όσον αφορά την κόπωση. Πηγαίνουμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ χωρίς ενδιάμεση αγωνιστική. Πλέον πάμε σε ένα παιχνίδι ανά εβδομάδα, οπότε έχουμε τον χρόνο να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο Μάντζιος αναφέρθηκε στο πώς περιμένει να παρουσιαστεί ο ΟΦΗ μετά την αντικατάσταση του Γιώργου Σίμου από τον Νίκο Νιόπλια στην τεχνική του ηγεσία, λέγοντας: «Δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει ένας καινούργιος προπονητής. Η δομή της ομάδας είναι συγκεκριμένη. Δεν περιμένω να δω πολλές αλλαγές στη φιλοσοφία της ομάδας. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όλα είναι το λέω συνεχώς. Θέλουμε πολύ να κλείσουμε στην δεύτερη θέση. Είναι ένας στόχος που στην αρχή της χρονιάς μπορεί να μην ήταν στα πλάνα, αλλά θα δώσει αυτό που πραγματικά αξίζει στην ομάδα μας».

Προσέθεσε σχολιάζοντας για τις πιθανές απουσίες του Άρη: «Δεν θα παίξει ο Ντάνιελ Μαντσίνι (σ.σ. είναι τιμωρημένος), ο Έργκις Κάτσε που έχει ένα πρόβλημα στο γόνατό του. Για τον Ματέο Γκαρσία θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για το αν είναι μαζί μας στον αγώνα».

Κλείνοντας, ο Μάντζιος έκανε έναν απολογισμό της σεζόν μέχρι και σήμερα: «Το πρόσημο είναι θετικό. Η δεύτερη θέση είναι μια επιβράβευση για όλη την οικογένεια του Άρη. Υπάρχουν πολλές θετικές στιγμές, ματς κομβικά. Κρατάω τη συνολική εικόνα που δείξαμε όλοι μαζί και είναι ένα στοιχείο που βοηθάει τον Άρη να εξελίσσεται. Το σημαντικό είναι ο Άρης να κάνει πρωταθλητισμό και για να συμβεί αυτό πρέπει να είσαι ψηλά συνέχεια. Αυτή η σταθερότητα που έχουμε από την αρχή πιστοποιεί αυτά που λέω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης