Χαρούμενος για την εκτός έδρας νίκη (2-1) του Άρη επί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος επισήμανε ότι η ομάδα του δίκαια κατέκτησε το τρίποντο στη Λεωφόρο.

«Νομίζω πως ήταν μια γεμάτη εμφάνιση από εμάς. Ακόμα και στο σημείο που δεχτήκαμε το γκολ, ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, ανεβάσαμε στροφές στο δεύτερο μέρος και φτάσαμε στην ανατροπή, εκμεταλλευόμενοι και τον παίκτη λιγότερο του αντιπάλου. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα για την ομάδα μας», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στην κάμερα της Nova και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είχαμε να αποδείξουμε κάτι σαν ομάδα. 30 αγωνιστικές είμαστε εκεί που είμαστε, στη 2η-3η θέση. Με καλές εμφανίσεις στο μεγαλύτερο διάστημα, με κάποια σταθερότητα.

Λογικό είναι κάποια στιγμή να κάνουμε και ένα και δύο και τρία κακά παιχνίδια μέσα στον μαραθώνιο αυτό, αλλά εσωτερικά η ομάδα δεν κλονίστηκε και συνεχίζουμε.

Έχει ακόμη δρόμο, έχουμε πολλά παιχνίδια, συνεχίζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα, το κυριότερο είναι σε μια κακή περίοδο να μην πληρώνεις με νέα κακά αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύουμε πάρα πολύ στο γκρουπ που έχουμε και, αν έρθει κάποιο κακό αποτέλεσμα, το χειρότερο θα ήταν να διαλύσεις αυτό που έχεις φτιάξει».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης