Την ικανοποίησή του για την παλικαρίσια νίκη (2-0) της ομάδας του επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο 51χρονος τεχνικός στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του και στη σωστή νοοτροπία που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο οι Θεσσαλονικείς, ενώ αναφερόμενος στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, επισήμανε πως θα χρειαστούν λίγο ακόμα χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Πληρώσαμε ότι δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα αλλά σήμερα ήταν διαφορετικό.

Είχαμε σωστή νοοτροπία και δείξαμε χαρακτήρα παρά το γεγονός πως χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τώρα έχουμε ένα μεγάλο ματς για το Κύπελλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κανείς δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Όλα τα παιδιά βοηθούν παντού και ο Άρης παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε το πλάνο μας και το ακολουθούμε πιστά. Παίζουμε για να κερδίζουμε, όχι για να μη χάσουμε, άλλες φορές τα καταφέρνουμε, άλλες φορές όχι».

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: «Όσοι ήρθαν θα βοηθήσουν στην συνέχεια, αφού έχει πολύ ψωμί το πρωτάθλημα. Πάντως όλοι θέλουν τον χρόνο τους».

Για τον εκνευρισμό στον πάγκο: «Σε ένα τέτοιο παιχνίδι με τόσες κλασικές ευκαιρίες είναι λογικό να υπάρχει εκνευρισμός, γιατί άλλες φορές το πληρώσαμε. Κάναμε, όμως μια πολύ καλή εμφάνιση και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι Κυπέλλου (σ.σ. με τον Ολυμπιακό) ιδιαίτερα σημαντικό και πρέπει να ξεκουραστούμε».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης