Στα πολλά λάθη των παικτών του, ειδικά στο πρώτο μέρος, στάθηκε ο Άκης Μάντζιος αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του με 3-1 από την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική των Play Off της Super League.

«Κάναμε παιδαριώδη λάθη – τέτοια θεωρώ πως είναι αυτά από τα οποία δεχθήκαμε τα γκολ. Θα το διαπιστώσετε κι εσείς αν δείτε τις φάσεις και τις στιγμές. Ακόμα και μετά το 0-1, είχαμε δυο-τρεις περιπτώσεις να μπούμε στο παιχνίδι. Από κόρνερ δικό μας έγινε το 0-2. Για το επίπεδο μας, ήταν εύκολα τα γκολ που δεχθήκαμε. Μετά και το 0-3 ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα», είπε αρχικά ο προπονητής του Άρη μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας τεχνικός συμπλήρωσε για την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο 45λεπτο: «Στο δεύτερο μέρος παρουσιάσαμε καλύτερη εικόνα. Σημειώσαμε γκολ και θεωρώ πως στο τελευταίο τέταρτο θα είχαμε διαφορετική εικόνα, αν μειώναμε κι άλλο με τη φάση του Σάσα. Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχε ηρεμία, υπήρχε εκνευρισμός. “Στράβωσε” από νωρίς για εμάς το παιχνίδι. Αναλωθήκαμε σε μονομαχίες και μεγάλες μπαλιές της ΑΕΚ. Στο δεύτερο μέρος, ηρεμήσαμε, είπαμε ότι πρέπει να παρουσιάσουμε την εικόνα που έχουμε πάντα και κάναμε τη προσπάθεια μας να μπούμε ξανά στο παιχνίδι».

Ο Μάντζιος κατέληξε θέλοντας να δει την επόμενη ημέρα: «Συνεχίζουμε. Μας στενοχωρεί πολύ αυτή η ήττα και σίγουρα ήταν κάτι που δεν το θέλαμε. Έχουμε ακόμη αρκετά παιχνίδια να διεκδικήσουμε τον στόχο μας που είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης