Την πεποίθηση πως η ομάδα του δεν θα παρουσιαστεί κουρασμένη από τα δύσκολα συνεχόμενα παιχνίδια και θα πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό, εξέφρασε ο Άκης Μάντζιος μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports. Ο προπονητής του Άρη έκανε λόγο για «τρεις απαραίτητους βαθμούς» στον αγώνα με το σύλλογο του Αγρινίου (Κυριακή 14/2, 15:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης») ενώ μίλησε και για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «κίτρινων».

«Είναι δεδομένο ότι υπάρχει κούραση. Με τον Παναιτωλικό θα είναι το 13ο παιχνίδι μας σε 40 μέρες. Είναι πολλά τα παιχνίδια και ορισμένα από αυτά ήταν υψηλής έντασης, ενώ υπήρχαν και συνεχόμενα ταξίδια. Ειδικά τα τελευταία τέσσερα ματς ήταν όλα εκτός. Κάναμε δύο ταξίδια στη Τρίπολη και δώσαμε δύο ματς στην Αθήνα», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μάντζιος μιλώντας για το φορτωμένο πρόγραμμα του Άρη, για να προσθέσει σχετικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αποκατάσταση ίσα που προλαβαίνουμε να κάνουμε και φροντίζουμε να ξεκουραστούμε. Ο Γολγοθάς μας τελειώνει με τον Παναιτωλικό και θέλουμε να τελειώσει με νίκη. Το επόμενο δεκαπενθήμερο οι συνθήκες γίνονται νορμάλ με ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Δεν υπάρχει απογοήτευση από την ήττα στο Κύπελλο».

Ο πρώην προπονητής της Λαμίας, του Πανιώνιου και του Απόλλωνα Σμύρνης – μεταξύ άλλων – τόνισε πως το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δε θα είναι εύκολο: «Έχει το δικό του στόχο ο Παναιτωλικός, θέλει να διεκδικήσει τους βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Για να φτάσουμε στη νίκη πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να είμαστε απολύτως πειθαρχημένοι σε αυτό. Οι βαθμοί της νίκης είναι απαραίτητοι και τους θέλουμε».

Αναλύοντας τους στόχους του Άρη ως το τέλος της σεζόν, ο Μάντζιος ήταν ξεκάθαρος: «Το πρωτάθλημα μαζί με τα Play Off έχει άλλα 15 παιχνίδια. Εμείς θέλουμε να είμαστε ψηλά. Στο τέλος των Play Off μακάρι να είμαστε δεύτεροι, αλλά ξεκάθαρος στόχος, εκτός από την κατάκτηση του Κυπέλλου, είναι να είμαστε στην Ευρώπη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Oλοκλήρωσε σχολιάζοντας την αγωνιστική ετοιμότητα των Κώστα Μήτρογλου και Φελίπε Μπρούνο: «Θέλουν χρόνο ακόμη και οι δύο, αλλά σίγουρα θα μας δώσουν λύσεις. Είναι πίσω αγωνιστικά και ειδικά ο Μήτρολου που είναι ένα χρόνο εκτός. Αλλά θα τον βοηθήσουμε να επανέλθει και θα μας βοηθήσει κι αυτός».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης