Με τον Χουλιάν Κουέστα να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση απέναντι στην Ξάνθη, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 20η αγωνιστική της Super League.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Ισπανός τερματοφύλακας αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια των «κίτρινων», καθώς ως γνωστόν είχε απουσιάσει από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μίχαελ Ένινγκ θα έχει και πάλι στη διάθεσή του απέναντι στους Ακρίτες τους Μπρούνο Γκάμα και Λούκας Σάσα, καθώς εξέτισαν την τιμωρία τους.

Παράλληλα μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αντίθετα, όπως είναι ήδη γνωστό, ο Μπράουν Ιντέγε ταλαιπωρείται από θλάση και θα μείνει για περίπου ένα μήνα εκτός δράσης. Ο Νιγηριανός φορ ξεκίνησε ήδη εντατικό πρόγραμμα θεραπείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, όπως αποφάσισε ο Ένινγκ, ο Μιχάλι Κόρχουτ, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Ολυμπιακό, θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Οι παίκτες του Άρη θα προπονηθούν το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και εν συνεχεία ο Γερμανός προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με την Ξάνθη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης