Με μία προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (15/5) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος, σε αυτόν τον «τελικό» για την 3η θέση, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Νικόλα Ιωάννου, Έργκις Κάτσε και Κώστα Μήτρογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί του, ο 52χρονος τεχνικός θα έχει τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνη, Γκάμα, Ματέο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Ρόουζ, Σάσα, Μαντσίνι, Ματίγια, Γκάνεα, Σίλβα, Σούντγκρεν, Μπρούνο, Μπεναλουάν, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Μαρτίνης.

Οι Θεσσαλονικείς «βολεύονται» με δύο αποτελέσματα – ισοπαλία και νίκη – ωστόσο ο Μάντζιος αναμένεται να παρατάξει μια ενδεκάδα βασισμένη στην πετυχημένη συνταγή του 4-2-3-1.

Έτσι, ο Χουλιάν Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να βρίσκεται στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Κρίστιαν Γκάνεα στο αριστερό. Οι Γιώργος Δεληζήσης και Λίντσεϊ Ρόουζ θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ, έχοντας μπροστά τους, τους Λούκας Σάσα, Χαβιέ Ματίγια και Φακούντο Μπερτόγλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην επίθεση, έχοντας κατά νου τον νικηφόρο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (0-2 είχε λήξει το ματς στο ΟΑΚΑ), πιθανότατα ο Μάντζιος ξεκινήσει με τους Μπρούνο Γκάμα, Ντάνιελ Μαντσίνι και Ματέο Γκαρσία, αφήνοντας στον πάγκο τον Δημήτρη Μάνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης