Αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League εμφανίστηκε ο προπονητής της Μόλντε, Έρλινγκ Μόε, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα ρεβάνς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (15/8, 21:30 – Cosmote TV).

«Νομίζω όλοι ξέρουμε πως ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα θελήσει ένα γρήγορο γκολ. Εμείς έχουμε μεν το σκορ, αλλά δεν το σκεφτόμαστε. Αν κοιτάξεις τις ευκαιρίες, νομίζω ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγώ όταν είδα ξανά το ματς, είδα ότι αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν βλέπω μόνο τα στατιστικά», ανέφερε αρχικά ο προπονητής της πρωτοπόρου του νορβηγικού πρωταθλήματος, η οποία είχε επικρατήσει με 3-0 στο πρώτο ματς.

Εν συνεχεία ο Μόε πρόσθεσε για τον επαναληπτικό με τον Άρη:  «Το βλέπουμε το αυριανό ματς, εντελώς ξεχωριστά. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι.

Έχουμε ένα προβάδισμα, πρέπει να κοιτάξουμε πώς θα το διαχειριστούμε. Δεν πρέπει μόνο να αμυνθούμε, αλλά και βγούμε και μπροστά. Το πνεύμα και η σκέψη μας είναι να παίξουμε επιθετικά, όπως μας αρμόζει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθως ο τεχνικός της Μόλντε ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποφασίσει με ποιους θα ξεκινήσει τον αγώνα, ενώ για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» η ομάδα του επισήμανε: «Είμαστε τυχεροί γιατί πριν τρεις εβδομάδες στο Μόλντε είχαμε την ίδια θερμοκρασία.

Νομίζω θα δούμε ένα ματς με τις δύο ομάδες επηρεασμένες. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας και να κουράσουμε τον αντίπαλο ακόμα περισσότερο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης