Μπεναλουάν: «Νιώθαμε την ψυχή των οπαδών μας, ήταν νοερά δίπλα μας»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, 15:12
Μπεναλουάν: «Νιώθαμε την ψυχή των οπαδών μας, ήταν νοερά δίπλα μας»

Για τη σπουδαιότητα της νίκης επί του ΠΑΟΚ, αλλά και την αναγκαιότητα της κατάκτησης του τριπόντου και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (Σάββατο 19/12, 19:30) στο Ηράκλειο, μίλησε ο Γιοάν Μπεναλουάν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης.

Ο Γαλλοτυνήσιος κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του εμπειρία από την πρώτη παρουσία του σε ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αλλά και στο κλίμα που έχει βρει στα αποδυτήρια του Άρη και το δέσιμο που υπάρχει με τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Μπεναλουάν:

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή για μένα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, γιατί ήταν το πρώτο μου. Είχα ακούσει τόσα πολλά κι έχω καταλάβει ότι είναι σημαντικό για την πόλη και για τον κόσμο μας. Ήθελα, λοιπόν, το πρώτο μου ντέρμπι να συνδυαστεί με νίκη για την ομάδα μου.

»Την Κυριακή δεν κερδίσαμε μόνοι μας όμως. Νιώθαμε την ψυχή των οπαδών μας δίπλα μας, ξέραμε ότι νοερά ήταν δίπλα μας κι αυτό μάς έδινε επιπλέον δύναμη. Παίκτες και κόσμος είμαστε πολύ δεμένοι, είμαστε πολύ δυνατοί κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Όλοι μαζί κερδίζουμε.

»Η νίκη μας ήταν δίκαιη. Δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση αυτό. Δουλέψαμε πολύ πριν το ντέρμπι και ήμασταν ανώτεροι στα ενενήντα λεπτά.

»Με τη νίκη επί του αντιπάλου μας ανεβήκαμε ξανά στη δεύτερη θέση και σκοπός μας είναι να μείνουμε ψηλά μέχρι τέλους. Έχουμε την ποιότητα και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να βελτιωνόμαστε.

»Τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει το κλίμα που έχουμε στην ομάδα. Είμαστε ενωμένοι, δεμένοι και όλοι μαζί θα παλέψουμε για την επίτευξη των στόχων μας.

»Επίσης και ο πρόεδρος κάνει πολύ καλή δουλειά μαζί μας. Είναι πολύ κοντά στους παίκτες κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Τον νιώθουμε δίπλα μας.

»Η νίκη στο ντέρμπι ήταν νίκη όλης της οικογένειας του Άρη. Πάμε τώρα παρακάτω. Η σκέψη μας είναι στον ΟΦΗ, πάμε για να κερδίσουμε...».

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, 16:11