Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν άπαντες στον Άρη μετά την τεράστια ανατροπή επί της ΑΕΚ.

Η νίκη με 3-2 σκορ έστειλε την ομάδα του Χερμάν Μπούργος στα προκριματικά του Conference League, αφήνοντας το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου με την απορία για το πώς έχασε προβάδισμα δύο τερμάτων στα τελευταία 12 λεπτά κι εν τέλει έμεινε εκτός Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο αλλά και την οικογένειά μου όπως και όσους βοήθησαν για να φτιαχτεί αυτή η ομάδα. Το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι είναι καλή και αξίζει», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μπούργος για να προσθέσει, μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports:

«Δεν θέλω να θεωρήσω αυτό τον θρίαμβο ως προσωπικό, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και την ομάδα γι’ αυτό που κατάφερε. Εμείς παίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό, έτσι παίξαμε και σήμερα και τα καταφέραμε».

Με δάκρυα στα μάτια, ο σκόρερ του τρίτου γκολ του Άρη, Ματέο Γκαρσία, αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε στον πατέρα του που πριν μερικές εβδομάδες έφυγε από τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του ο Ντάνιελ Μαντσίνι, που ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2, τόνισε: «Κλείσαμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Τρία είναι τα σημαντικά, ότι θα γίνω πατέρας, δεύτερο αυτό το σημερινό που είναι το καλύτερο και τρίτο ότι ο ΠΑΟΚ δεν μας έχει κερδίσει όλη τη χρονιά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης