Στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Άρης μίλησε ο Ζάκαρι Μπουσέ. Ο Γάλλος τερματοφύλακας, που πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τους Θεσσαλονικείς στην εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από την παρουσία του στους “κίτρινους” αλλά και στους στόχους της φετινής σεζόν.

«Είμαι χαρούμενος που την περασμένη Κυριακή (4/10) έκανα το ντεμπούτο μου κόντρα στον Παναθηναϊκό και είναι πολύ καλό που κερδίσαμε κιόλας. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Είμαι χαρούμενος και μόνο που είμαι μέλος της ομάδας και συμμετέχω στις προπονήσεις. Έχουμε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα. Όταν ο προπονητής μου δίνει την ευκαιρία να παίξω είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο», δήλωσε αρχικά ο 28χρονος τερματοφύλακας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και σχολίασε για τη μέχρι σήμερα πορεία του Άρη, που τον φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές: «Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, είμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και αυτό μας κάνει χαρούμενους. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή, ωστόσο το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Και ο Μπουσέ ολοκλήρωσε, αναφερόμενος στις πρώτες μέρες του στη Θεσσαλονίκη: «Αυτό το πρώτο διάστημα που είμαι εδώ, δεν πρόλαβα να γνωρίσω καλά την πόλη. Πρώτα είμαι στην προπόνηση και μετά με τους συμπαίκτες μου που προσπαθούν να με βοηθήσουν στην προσαρμογή μου. Σιγά σιγά θα γνωρίσω καλύτερα και την πόλη».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης