Ο Ηλίας Σταυρόπουλος μίλησε για τον Άρη και την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν και τόνισε ότι στόχος είναι να επιστρέψουν οι «κίτρινοι» στη Super League, όπου ανήκουν. Ο 19χρονος πλάγιος επιθετικός δήλωσε:

«Η προετοιμασία μέχρι τώρα κυλάει χωρίς προβλήματα. Ο προπονητής της ομάδας είναι ένας λόγος, ο πιο σημαντικός βασικά, που έμεινα στον Άρη. Κατάλαβα ότι μαζί του θα δουλέψουμε σωστά και πειθαρχημένα και ότι θα κάνουμε το καλύτερο. Από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι μείναμε λίγοι ποδοσφαιριστές σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, στη διάρκεια της οποίας περάσαμε δύσκολες καταστάσεις. Φέτος, όμως, είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, πιο σοβαροί και πιο πειθαρχημένοι και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Άρη στη φυσική του θέση. Εκεί που πραγματικά δηλαδή του αξίζει, στη Superleague. Είμαστε πιο ήρεμοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον υποβιβασμό έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης. Και φυσικά εμείς οι ποδοσφαιριστές. Όμως αυτοί που μείναμε στην ομάδα θα προσπαθήσουμε τη νέα χρονιά για το καλύτερο δυνατό. Όλα τα άσχημα που περάσαμε πέρυσι σαν ομάδα, αλλά κι εγώ προσωπικά, τα βλέπω ως εμπειρία. Δεν έχω κρατήσει κάτι ως κακό μέσα μου. Ήταν ένα σχολείο. Μια εμπειρία. Προσωπικά δεν νιώθω πίεση. Μάλιστα, είμαι πιο ήρεμος από την προηγούμενη σεζόν, παρότι τώρα υπάρχει μεγαλύτερο βάρος».

Ο 19χρονος πλάγιος επιθετικός, σημείωσε: «Τη νέα χρονιά θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Είναι αυτό που θέλουμε όλοι και παράλληλα να ανέβει η ομάδα κατηγορία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης