«Να ξανακερδίσουμε τον σεβασμό»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013, 19:28
«Να ξανακερδίσουμε τον σεβασμό»
Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος στο σημερινό φιλικό του Άρη φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για λίγο και στη συνέχεια δήλωσε υπερήφανος. Ο νεαρός μέσος τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να ξανακερδίσουμε τον σεβασμό όλων, δεν αξίζουμε την εικόνα που δείχνει η ομάδα, θα καταθέσουμε την ψυχή μας για το αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα».

«Ήταν ένα καλό τεστ για όλους μας, μας βοήθησε πολύ. Η Λιούμπιμετς κρατούσε πολύ τη μπάλα και ήταν χρήσιμο αυτό για να δούμε πως αντιδράει η ομάδα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ο προπονητής έκανε αρκετές δοκιμές για να δει όλους τους ποδοσφαιριστές», είπε αρχικά ο Οικονομόπουλος και αναφέρθηκε στην εικόνα του Άρη:

«Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να σταματήσουμε αυτές τις εμφανίσεις οι οποίες δεν κολακεύουν ούτε εμάς σαν ποδοσφαιριστές αλλά ούτε και το προπονητικό τιμ, το οποίο αδικείται σε μεγάλο βαθμό διότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στην προπόνηση από όλους. Με την εικόνα που δείχνουμε φαίνεται ότι κάτι μας λείπει. Κάτι που το έχουμε ξεχάσει και το έχουμε αφήσει πίσω. Προσπαθούμε όμως. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Δεν μας αξίζει αυτή η θέση».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Πρέπει να πάμε μέσα στην Τούμπα σαν μια οικογένεια, να αφήσουμε πίσω ότι μας απασχολεί και να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στο στόχο ο οποίος είναι να κερδίσουμε το σεβασμό όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδος παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα. Να καταθέσουμε την ψυχή μας. Η ομάδα χρειάζεται βαθμούς κι εμείς πονοκεφαλιάζουμε για το πώς θα το πετύχουμε. Να ξέρετε ότι δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια…».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στον Πουλίδο και στο περιβραχιόνιο του αρχηγού που φόρεσε: «Δε γνωρίζω τι έχει γίνει με τον Πουλίδο, ήμουν εκτός αποστολής. Είναι αποκλειστικά δικό του θέμα. Προσωπικά ένιωσα υπερηφάνεια που φόρεσα το περιβραχιόνιο. Το θέμα, όμως, είναι μόνο των αρχηγών, αλλά όλοι μαζί, όλοι οι παίκτες μαζί να βρούμε την λύση».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013, 19:31