Nικηφόρο ήταν το τελευταίο φιλικό τεστ του Άρη πριν τα παιχνίδια με τη ΑΕ Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν το βράδυ της Πέμπτης με 2-1 σκορ του Ατρόμητου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που ήταν καλύτερη από τους «κυανόλευκους» στο αποψινό ματς, προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με το αυτογκόλ του Γούτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης διπλασίασε τα τέρματά του στο 67ο λεπτό με τον Ιντέγε, ο οποίος ευστόχησε σε πέναλτι, που είχε κερδίσει ο Φετφατζίδης, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Αναστασίου, η οποία επίσης έχει σε μία εβδομάδα ευρωπαϊκές υποχρεώσεις απέναντι στην Ντουνάισκα Στρέντα για τα προκριματικά του Europa League, ήταν να μειώσει στο σκορ στο 70′ με λόμπα του Μανούσου.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Μπάσα (56΄Σάσα), Ντιγκινί, Ιντέγε (67′ Ντουάρτε), Τόνσο (77′ Κωνσταντινίδης), Σούντγκρεν, Ματίγια (85′ Μπακούτσης), Φετφατζίδης (67′ Μαρτίνες), Βέλεθ (77′ Σόουζα), Κόρχουτ (85′ Τσαγκαλίδης), Ρόουζ (77′ Δεληζήσης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι (78′ Θεοδωράκης), Ρισβάνης, Κατράνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Μάντσον (76′ Γαρουφαλιάς), Χαρίσης (76′ Νάτσος), Ουμπίντες (54΄Ν΄Σικουλού), Ουγκράι (54΄Ρόσα), Μανούσος (78′ Κωτσόπουλος), Βέλλιος (54΄Κορτ).

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης