Απογοητευμένος για το γεγονός ότι ο Άρης, αν και βρέθηκε μία ανάσα από τον τελικό του Κυπέλλου, εν τέλει η ΑΕΚ ήταν αυτή που κατέκτησε το πολυπόθητο εισιτήριο, εμφανίστηκε ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «κιτρινόμαυρων», Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έγινε φάουλ στον Κόρχουτ στη φάση του γκολ της «Ένωσης».

«Μετά το 2-0 σκέφτηκα ότι κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για τον τελικό. Έμεναν 2-3 λεπτά ακόμα, ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση, αλλά είχαμε αυτοπεποίθηση για να κρατήσουμε το υπέρ μας σκορ. Δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ και πήγε το ματς στην παράταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιμέναμε ότι θα μας πιέσουν, αλλά πίστευα ότι θα αντιστεκόμασταν. Στη φάση του γκολ υπάρχει στην αρχή ένα φάουλ στον Κόρχουτ. Αδικήθηκαμε αλλά δεν είδε το VAR ο διαιτητής» ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV ο παίκτης του Άρη.

Καταλήγοντας ο Ντιγκινί επισήμανε: «Είναι σίγουρα μια πολύ δύσκολη βραδιά για την ομάδα, είμαστε απογοητευμένοι. Εμείς έχουμε συνηθίσει να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου, τους ευχαριστούμε. Αυτό που κρατάμε σαν θετικό είναι ότι είμαστε στην Ευρώπη για δεύτερη σερί σεζόν. Ελπίζω με τον κόσμο μας να έχουμε την ευκαιρία να του δώσουμε χαρά σε κάποιο από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης