Ο Ολυμπιακός επικράτησε το πρωί του Σαββάτου με σκορ 3-1 του Άρη σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Κώστας Φορτούνης ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς πέτυχε δύο γκολ, ενώ ο Πάουλο Μπέντο, που ανέλαβε τον πάγκο των Πειραιωτών είχε την πρώτη ευκαιρία να πάρει… γεύση από τη νέα του ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός την Πέμπτη θα κοντραριστεί με την Αρούκα για τα πλέι οφ του Europa League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πάρντο στο 39΄ άνοιξε το σκορ και στο 43΄ και το 44΄ ο Φορτούνης με πλασέ και πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι αλλαγές που έκανε ο Μπέντο στην επανάληψη έβγαλαν τον Ολυμπιακό από το ρυθμό του, με αποτέλεσμα ο Άρης να βρει την ευκαιρία και να μειώσει στο 78΄ με τον Ίλιτς.

Στην αρχική του ενδεκάδα, ο Πάουλο Μπέντο είχε τους Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Πάρντο, Σεμπά, Φορτούνη, Ιντέγε. Κατά τη διάρκεια του ματς αγωνίστηκαν και οι Λεάλι, Χουτεσιώτης, Βούρος, Τσιμίκας, Ρέτσος, Ζντιέλαρ, Ανδρούτσος, Μανθάτης, Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ, Πουλίδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Άρη, ο Νίκος Αναστόπουλος άρχισε στο βασικό σχήμα τους Διούδη, Μπούρμπο, Τσουμάνη, Ιντζίδη, Ρόβα, Ανάκογλου, Νέτο, Αντρέου, Καπνίδη, Τάτο, Ντούνη. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν και οι Αναγνωστόπουλος, Μιλούνοβιτς, Ίλιτς, Παυλίδης, Βουτσιάς, Ντόγος και Καρβούνης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπουχαλάκης, Σιόβας, Μανιάτης και Ελαμπντελαουί. Την Κυριακή η ομάδα έχει ρεπό και επιστρέφει τη Δευτέρα, με προπόνηση στις 09:00.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης