«Ομαδούλα ο ΠΑΟΚ»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014, 23:23
«Ομαδούλα ο ΠΑΟΚ»
Ιδιαιτέρα καυστικός ήταν στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο Κρίστι Βανγκέλι για τον ΠΑΟΚ, καθώς ανέφερε ότι ο «δικέφαλος» του Βορρά παίζει φιλικά όλη χρονιά, χαρακτηρίζοντας παράλληλα «ομαδούλα» το συγκρότημα του Γεωργιάδη, με αφορμή την εμφάνιση του απέναντι στον Άρη.

«Σίγουρα για εμάς ήταν πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε την ομάδα που σε όλο το πρωτάθλημα παίζει φιλικά και σήμερα ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο. Αυτός είναι ο Άρης. Με δύο παιχνίδια πουλάνε οπαδιλίκι να ξέρουν πως αυτή η ομάδα λέγεται Άρης και δεν θα πεθάνει ποτέ. Αυτός ο τελευταίος, γιατί μάλλον τα έχουν μπερδέψει τα πράγματα», ανέφερε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και συνέχισε λέγοντας:

«Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο και συνολικά. Αν μία ομάδα έχει κάνει μόνο ένα σουτ δεν μπορούν να λένε πως παίζαμε με τον τελευταίο. Οι μεγάλες ομάδες βάζουν τέσσερα όπως έλεγαν. Φταίγαμε και εμείς. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα στο γήπεδο και μια ομαδούλα που είναι δεύτερη αυτή την στιγμή δεν μπορεί να λέει πως έπαιξε μπάλα».

Σε ό,τι αφορά τη βοήθεια του κόσμου του Άρη είπε: «Θα βοηθάει πάντα την ομάδα, θα είναι κοντά στην ομάδα όπου και να βρίσκεται. Το έχω ζήσει πως δεν θα τα παρατήσουν. Ο Άρης είναι ιδέα για τον λαό του και δεν θα τον αφήσουν ποτέ και θα την φέρουν εκεί που της αξίζει».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014, 23:41