Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε τους φιλάθλους της για τη στήριξή τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης, εξαίροντάς τους για τη συμπεριφορά που είχαν στο «clasico» της Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν συγγνώμη από τον κόσμο τους για την ταλαιπωρία από το καθυστερημένο άνοιγμα των θυρών πριν από την έναρξη της αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

H σχετική ανακοίνωση:

Ένα «ευχαριστώ» είναι λίγο. Σας αξίζουν 25.000 «ευχαριστώ» για τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε, για τη συγκλονιστική σας συμπαράσταση προς την ομάδα, αλλά και για την υποδειγματική σας συμπεριφορά. Διδάξαμε ποδοσφαιρικό και οπαδικό πολιτισμό σε όλη την Ελλάδα.

Σας οφείλουμε, ακόμη, μια «συγγνώμη» και μια «δέσμευση». Συγγνώμη, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι κάτοχοι εισιτηρίων στις θύρες 1 και 2. Διευκρινίζουμε ότι οι πόρτες άνοιξαν στις 17.30 κατόπιν απόφασης της αστυνομίας (όχι της ΠΑΕ), στο πλαίσιο των «μέτρων τάξης».
Δεσμευόμαστε, ωστόσο, ότι από εδώ και στο εξής προτεραιότητα της ΠΑΕ θα είναι πάνω απ’ όλα η διευκόλυνση των φιλάθλων της.

Συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη και πίστη χάρη σε εσάς…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης