Παντελίδης: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019, 23:50
Παντελίδης: «Αποδόθηκε δικαιοσύνη»

Ο Σάββας Παντελίδης μετά τη νίκη του Άρη με 1-0 απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού ανέφερε πως η πρόκριση του Άρη ήταν δίκαιη και μίλησε για την επόμενη αντίπαλο της ομάδας του, την Μόλντε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου:

«Κάναμε μία εμφάνιση σοβαρή, χωρίς να είναι αυτό που περιμένουμε από την ομάδα μας. Ήμασταν αρκετά σοβαροί, στο σύνολο των δύο ματς, εμείς έπρεπε να προκριθούμε, αποδόθηκε δικαιοσύνη. Συγχαρητήρια στα παιδιά που ζορίστηκαν από την ζέστη και ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο που ήταν εδώ στο πλευρό μας.

Νομίζω πως το σημερινό ματς το καθόρισε το γρήγορο γκολ. Εμείς σε εκείνο το σημείο μέχρι να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, πήγαμε πιο πίσω, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και καμία εντολή. Οι παίκτες ήθελαν να διαφυλάξουν το αποτέλεσμα. Αυτό έδωσε θάρρος στον αντίπαλο και πήρε ένα ρίσκο που δεν το παίρνει συχνά και μας πίεσε στην περιοχή μας. Στο β΄μέρος είχαμε ένα άλλο ματς. Κρατήσαμε την μπάλα, μας δόθηκε η ευκαιρία να τελειώσουμε το ματς, εκεί θέλει προσοχή και περισσότερο καθαρό μυαλό. Ότι πανηγυρίσαμε, πανηγυρίσαμε. Ερχεται ένα πιο δύσκολο ματς. Μην με ρωτάτε για μεταγραφή, με ενδιαφέρει τώρα να ξεκουράσω τα παιδιά.

Το 4-3-3 είναι αυτό που δουλεύουμε και στην προπόνηση, μας βοήθησε στο ματς, όταν πήρε κάποια μέτρα ο αντίπαλος. Δεν είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε στην προετοιμασία και το κάνουμε μέσα στις προπονήσεις, σε αγωνιστικές εβδομάδες, επί της ουσίας.

Είπα ότι είχαμε δύο μεγάλα προβλήματα. Πήραμε μέτρα πίσω, δίχως να πιέσει ο αντίπαλος. Δεν πίεσε κανείς σωστά. Ίσως να είχε γίνει ένα μπέρδεμα, είχαμε πει στα πρώτα 20 λεπτά λόγω ζέστης να μην πιέσουμε ψηλά, αλλά να το κάνουμε μετά. Αυτό σαν να παρεξηγήθηκε από την ομάδα».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019, 23:51