Με δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Άρη ο νέος προπονητής των «κιτρίνων», Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα οι Θεσσαλονικείς να κερδίσουν ένα ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Ασφαλώς θα ήταν ένα ματς που θα ήταν άδικο αν δεν το κερδίζαμε ή αν δεν παίρναμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ήταν δικαίωση για εμάς. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες που μπορούν ένα ματς, που φαινόταν χαμένο, να το κερδίσουμε. Αυτό έχει να κάνει με το μέταλλο της ομάδας. Με τη φανέλα. Όλα μαζί. Περιμένουμε να σφυρίξει ο διαιτητής, εκείνος και μόνο να ορίζει τη λήξη ενός αγώνα».

Για το αν έχει περιθώρια βελτίωσης η ομάδα: «Είναι μακριά ακόμα από αυτό που θέλω να βλέπω εγώ. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στο παιχνίδι, κόντρα στον ΟΦΗ στο α΄ μέρος δεν ήμασταν, γι΄ αυτό και αλλάξαμε κάποια πράγματα στο δεύτερο».

Για τα δύο προηγούμενα ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Για μένα ήρθε η ώρα να κερδίσει ένα ντέρμπι ο Άρης. Θα καθορίσει πολλά για την πορεία μας. Νομίζω έφτασε η στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Παναθηναϊκό: «Γίνεται καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό. Έχει ενθουσιασμό. Η δική μας η δουλειά είναι να τους σταματήσουμε και με την βοήθεια του κόσμου να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό, να τους αναγκάσουμε να φοβούνται για την ήττα».

Για τον κόσμο του Άρη: «Όταν έχεις τόσο κόσμο μαζί σου, σε βοηθάει να βγάλεις περισσότερη ενέργεια και πάθος. Θα είναι ένα έξτρα όπλο για εμάς».

Για το πόσο σημαντικές είναι για την ομάδα οι δύο σερί εκτός έδρας νίκες: «To μεγάλο πρόβλημα είναι να ξεγελαστείς και να νομίζεις πως όλα θα έρθουν μόνα τους. Το πιο σημαντικό είναι το ματς που έρχεται. Κρατάμε τα θετικά που είναι οι βαθμοί και δουλεύουμε πάνω σε αυτά. Αν γίνει η τρίτη νίκη, αυτό θα είναι το σημαντικό βήμα για την ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης