Πεπεισμένος ότι ο Άρης μπορεί να φτάσει στη μεγάλη ανατροπή, παρά την ήττα με 3-0 στη Νορβηγία, εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει της αυριανής ρεβάνς απέναντι στη Μόλντε για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, που θα διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά, ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-το αν είναι εφικτή η ανατροπή: «Το πρώτο παιχνίδι δεν έπρεπε να τελειώσει έτσι και από δικά μας λάθη φτάσαμε στο 3-0. Δεν είναι εύκολο να γυρίσει το σκορ, αλλά έχουμε μια ομάδα που μέσα στο γήπεδό της είναι παραγωγική. Έχω την αίσθηση πως αν στις στιγμές του παιχνιδιού είμαστε προσεκτικοί, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλη την εβδομάδα συζητούσαμε πώς θα ήταν το πρώτο ματς αν δεν κάναμε αυτά τα λάθη. Πρέπει να τα περιορίσουμε. Έχουμε πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν πρέπει να σπρώξουμε το παιχνίδι παραπάνω από όσο πρέπει. Πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό όταν έχουμε την μπάλα κι όταν δεν την έχουμε να έχουμε πίστη και πάθος».

-το πώς θα παραταχθεί η Μόλντε: «Είμαστε προετοιμασμένοι και για τα δύο πλάνα της Μόλντε, είτε βγει μπροστά για να σκοράρει, είτε πάει να παίξει με αντεπιθέσεις. Δυστυχώς δεν έχει τόσα πολλά μέσα στη Νορβηγία και δεν ξέρουμε τα πλάνα τους».

-το τι πρέπει να δείξει ο Άρης: «Πρέπει πρώτα να δείξει ότι πιστεύει πως αυτό το ματς μπορεί να γυρίσει. Αν δεν το πιστεύεις, δεν μπορείς να το κάνεις. Είναι το σημαντικότερο παιχνίδι στην καριέρα μου και έχω κάνει τα πάντα για να μη μείνει έτσι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-τη διαφορά αγωνιστικού ρυθμού: «Όσο προχωράς και δίνεις ματς αποκτάς ρυθμό. Όμως ένα ματς έχει ψυχολογικές στιγμές και στη Νορβηγία δεν ήταν υπέρ μας. Ελπίζουμε να είναι την Πέμπτη».

-την ανάγκη του Άρη για γκολ: «Πέρσι η ομάδα έχανε 1-2 στο 60’ και κέρδισε 7-2. Η ομάδα πάντα κάνει πολλές φάσεις. Και στον προηγούμενο γύρο παρότι ήρθαμε 0-0 κάναμε πολλές ευκαιρίες. Αν μπει ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όλα αλλάζουν για μας».

-το σχήμα του Άρη: «Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα για τους Νορβηγούς, εκείνοι γιατί να μάθουν; Δεν θα πω τίποτα. Έχουμε ετοιμάσει κάποια πράγματα, αλλά θα τα δείτε».

-την ψυχολογία στην ομάδα: «Ο ρόλος μου δεν είναι να μαλώσω τους παίκτες, αλλά να τους δείξω την εμπιστοσύνη μου. Δουλέψαμε στο ψυχολογικό κομμάτι τις πρώτες μέρες. Έχουν γυρίσει δυσκολότερα ματς από αυτό. Μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς και θα το κάνουμε».

Νέα πρόταση για τον Ματέο Γκαρσία

Ο Άρης κατέθεσε νέα πρόταση στη Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία και μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι δύο ομάδες από την Ελλάδα που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή.

Οι «κίτρινοι» έκαναν την υπέρβαση καθώς προσφέρουν 1.500.000 ευρώ στους νησιώτες για το 80% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, την ίδια στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν 1.750.000 ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν ότι θα βρουν την «χρυσή» τομή και με τον Ματέο Γκαρσία, μιας και εκεί μέχρι στιγμής υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει περισσότερα χρήματα στον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης