Την τεχνική καθοδήγηση του Άρη έχει επίσημα από σήμερα ο Σάββας Παντελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός δεσμεύτηκε με την ομάδα, παρουσιάστηκε σε εκπροσώπους του Τύπου από την ΠΑΕ, θα έχει αργότερα την πρώτη επαφή με τους ποδοσφαιριστές στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και από αύριο θα βάλει τους «κίτρινους» σε εντατικό πρόγραμμα διπλών προπονήσεων. Στο τεχνικό επιτελείο, ως βοηθοί προπονητή, θα είναι οι Άκης Βάβαλης, Απόστολος Τερζής, γυμναστής ο Σάκης Παντελίδης, γυμναστής τερματοφυλάκων ο Αντώνης Λυκούρης και αναλυτής αγώνων ο Πέτρος Σομπότοβιτς.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ, ξέρω γιατί είμαι εδώ. Ο βασικός λόγος που ήρθα είναι γιατί και εγώ και η ομάδα έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες. Με πολλή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Γνωρίζω που έρχομαι, είμαι σίγουρος πως θα πετύχω» ανέφερε ο 53χρονος προπονητής στην αρχική τοποθέτησή του, στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσθεσε ο Σάββας Παντελίδης επισημαίνοντας: «Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση η συνεργασία μου με τον Άρη. Σαν άνθρωπος έχω μάθει να μη φοβάμαι, να δουλεύω πολύ. Με τη δική μου δουλειά, των παιδιών, της διοίκησης, του κόσμου, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ο στόχος είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Έχει καινούργιους ποδοσφαιριστές η ομάδα, θέλω και εγώ λίγο χρόνο για να τη μάθω. Σε πρώτο χρόνο, ο στόχος είναι κάθε Κυριακή να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη και στο τέλος της σεζόν, να έχουμε πετύχει το στόχο της Ευρώπης. Βοηθά η διακοπή στο πρωτάθλημα, έχουμε 10 μέρες να δουλέψουμε. Είμαι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, έχω δει την ομάδα, αλλά και τους αντιπάλους της».

Ερωτηθείς για το ποιος ήθελε περισσότερο τη συνεργασία, ο ίδιος ή ο Άρης, απάντησε λέγοντας: «Σε μια συνεργασία πάντα θέλουν και οι δύο».

Συνέχισε τονίζοντας: «Δεν έχω σκοπό να αλλάξω πολλά πράγματα. Ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του συλλόγου. Ήρθα σε έναν υψηλού επιπέδου σύλλογο, πρέπει να κρατήσουμε το ίδιο στιλ, βελτιώνοντας κάποιες αδυναμίες που υπάρχουν, κατά την άποψή μου. Είναι μεγάλες οι απαιτήσεις της ομάδας. Είμαι εδώ για να δουλέψουμε και να αποδείξουμε ότι, όταν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Κάποια πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορείς να τα κερδίσεις πιο γρήγορα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ομάδα πιο ρεαλιστική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα παιχνίδι ξεκινά τη Δευτέρα το πρωί και τελειώνει το Σάββατο μεσημέρι. Θα ζητήσω από τους παίκτες να είναι σοβαροί, συγκεντρωμένοι. Αν δουλεύουμε όλη την εβδομάδα, με όλο μας το “είναι”, όλα θα πάνε καλά.

Ζήλεψα την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, όταν ήρθα σαν αντίπαλος του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης (σ.σ. για την 5η αγωνιστική της Super League, ματς που είχαν κερδίσει οι Θεσσαλονικείς με 2-0). Δεν περίμενα τότε ότι θα είμαι εδώ σαν προπονητής της ομάδας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης