Πανευτυχής ο προπονητής του Άρη Σάββας Παντελίδης μόνο θετικά σχόλια είχε να κάνει για τους παίκτες του μετά το θρίαμβο της ομάδας του επί της ΑΕΚ.

Αρχικά, τόνισε: «Είναι μία δίκαιη νίκη. Εκμεταλλευτήκαμε τα προβλήματα του αντιπάλου, αλλά βρεθήκαμε σε μία εξαιρετική μέρα. Κάναμε το ματς να φαίνεται εξαιρετικά εύκολο και δεν ήταν.. εύκολο. Αμυνόμαστε καλά και μας έχει βοηθήσει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Φοβήθηκα μέσα στην εβδομάδα, γιατί είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι, αλλά τα παιδιά δεν επαναπαύτηκαν. Με διέψευσαν. Είπα στα παιδικά Τους είπα ότι μπορεί να είμαστε καλά το τελευταίο διάστημα, αλλά θέλαμε μία νίκη σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Είμαστε μία νίκη πιο κοντά στον τελικό ματς στόχο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την βοήθειά του και ένα μπράβο στον κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους παίκτες που ακολουθούν το πλάνο του: «Για να έχουμε διάρκεια, χρειάζεται δουλεύοντας να έρχονται τα αποτελέσματα. Θα τους είναι πιο εύκολο. Υπήρχε ένα διάστημα που ήταν δύσκολο».

Για τον Βαλεριάνο που έπαιξε δεξί μπακ: «Όποιος το διάστημα που δεν είναι στην αρχική ενδεκάδα και δουλεύει όπως ο Βαλεριάνος, μπορεί να τα καταφέρει όσο δύσκολο κι αν είναι. Το πολύ σημαντικό για μένα είναι αυτοί που έρχονται από τον πάγκο. Όταν αυτοί είναι πολύ καλά, τότε υπάρχει υγεία. Η ομάδα αυτή δεν είχε χαρά, τώρα έχει αλλάξει, τώρα πρέπει να διατηρηθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης