Εντυπωσιασμένος από την είδηση της συνεργασίας του Άρη με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς είναι ο Μάρκο Πάντελιτς, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του για τον νέο τεχνικό των «κίτρινων».

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα «Μetrosport»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είστε σίγουροι ότι μιλάμε για τον ίδιο; Πρόκειται ίσως για τον πιο ανερχόμενο τεχνικό στη Σερβία. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερος από τον Μίροσλαβ Τζούκιτς. Είναι ένας προπονητής μεγάλου επιπέδου, που όμως δεν είχε τις ευκαιρίες για να δείξει το ταλέντο και τις ικανότητές του. Ξέρω ότι τον ήθελαν ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν. Είναι πολύ τυχερός ο Άρης που τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα.

Στον Άρη πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί, γιατί πρόκειται για έναν προπονητή που αξίζει τον σεβασμό όλων. Πρέπει να του δώσουν την ευκαιρία αλλά και πίστωση χρόνου για να δείξει τη δουλειά του. Και αυτό γιατί ο Μιλίνκοβιτς δεν έκανε προετοιμασία με την ομάδα και αυτό είναι από μόνο του μειονέκτημα. Είναι τρομερός στο να φτιάχνει ομάδες. Αρέσκεται να δουλεύει με νέους ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό και έχει αναδείξει πολλούς από τη Σερβία.

Εξαιρετικός άνθρωπος με καλή καρδιά. Εάν υπάρχει το κατάλληλο κλίμα στον Άρη, μπορεί να καταφέρει πολλά. Γι’ αυτό τονίζω ότι η διοίκηση του Άρη πρέπει να τον βοηθήσει και να τον στηρίξει. Είναι τυχερός ο Άρης που θα τον έχει στον πάγκο του και οι παίκτες που θα συνεργαστούν μαζί του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης