Στη Nova το Πρωτάθλημα μέχρι το 2017

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013, 20:34
Στη Nova το Πρωτάθλημα μέχρι το 2017
Στη Nova θα παραμένει μέχρι το 2017 το πρωτάθλημα της SuperLeague, αφού στο ΔΣ. που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η πρόταση συγκέντρωσε συντριπτική πλειοψηφία.

Συγκεκριμένα, από τους 18 συλλόγους, μόλις δύο δεν ενέκριναν, με τον Παναθηναϊκό να δηλώνει αντίθετος και τον ΠΑΟΚ να ζητά διορία 48 ωρών για να δώσει την απάντησή του.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν οι «πράσινοι» έχουν πάρει απόφαση να... τραβήξουν τον δικό τους δρόμο από το επόμενο καλοκαίρι και να αναζητήσουν νέα τηλεοπτική στέγη! Όσο για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ακόμα δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση, κάτι που αναμένεται όμως να γίνει άμεσα.

Στα υπόλοιπα θέματα που συζητήθηκαν, εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση του ΠΑΟΚ, να γίνει η κατανομή των εσόδων από αναγνωρισμένο οίκο αξιολόγησης.

Τέλος, στην Γ.Σ. που ακολούθησε, αποφασίστηκε να παραμείνει για ακόμα μία χρονιά στην προεδρία ο κ. Μώραλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

1)Εγκρίθηκε ομόφωνα η εγγραφή στη Super League των ΠΑΕ Απόλλων, Εργοτέλης, Παναιτωλικός και Καλλονή.

2)Συμφώνησαν 16 ΠΑΕ στην πρόταση της Forthnet/Nova περί επέκτασης της κεντρικής διαχείρισης τηλεοπτικών δικαιωμάτων για δύο επιπλέον αγωνιστικές περιόδους, ήτοι 2015-16 και 2016-17. Διαφώνησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε 48ωρη προθεσμία για την τελική της απάντηση.

3)Εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περί αναζήτησης αναγνωρισμένου οίκου αξιολόγησης για την κατανομή των εσόδων από την κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

4) Σε αντικατάσταση του υπευθύνου ασφαλείας της Super league κ. Αθ. Μαχαίρα σε συνέχεια της παραίτησής του εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόσληψη των κ.κ. Άκη Τάκη και Μάκη Τσάτσου. Το Δ.Σ. εύχεται στον κ. Μαχαίρα καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του και τον ευχαριστεί για το σημαντικό έργο που προσέφερε κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Η Γ.Σ. της Super League κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1) Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2013-14

2) Εγκρίθηκε ομόφωνα η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Κ20 αγωνιστικής περιόδου 2013-14

3) Εγκρίθηκε ομόφωνα να συνεχιστεί και για την αγωνιστική περίοδο 2013-14 η προεδρία του κ. Γ. Μώραλη».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013, 20:38