Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Φακούντο Μπερτόλιο. Ο 30χρονος διεθνής Αργεντινός μέσος, που γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1990 στην πόλη Σαν Χοσέ δε λα Εσκίνα της Αργεντινής, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Μπερτόλιο ξεκίνησε την καριέρα του από την Club Atletico Colon, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα των Αστέρα Τρίπολης (2015-2016) και Λαμίας (2018-2019) και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στο πρωτάθλημα της Αργεντινής για λογαριασμό της Aldosivi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη ο Φακούντο Μπερτόλιο τόνισε: «Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή μου. Έχω παίξει αντίπαλος του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και ζήλεψα την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί.

Είναι από τις πιο δύσκολες έδρες στην Ελλάδα, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος που θα παίζω για τους οπαδούς του. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο της νέας μου ομάδας και γι’ αυτό ελπίζω γρήγορα να επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.

Ήρθα σ’ έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας και θα δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Άρη. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο… »

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης