Ούτε στα φιλικά του παιχνίδια δεν μπορεί να σηκώσει… κεφάλι ο Άρης.

Η ομάδα του Ζόραν Μιλίνκοβιτς προβλημάτισε σε ακόμη ένα παιχνίδι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σκορ από τον Μακεδονικό, στη μεταξύ τους αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη την Τετάρτη στο γήπεδο της Ν.Ευκαρπίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κίτρινοι», οι οποίοι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές και δη χωρίς τους Αγκάνθο, Πουλίδο, Ουντότζι και Τάτο (σ.σ.: για να πάρουν ανάσες και να μην επιβαρυνθούν) αιφνιδιάστηκαν από τον αντίπαλό τους.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν να χάνουν στο 10′ με 2-0 μετά τα γκολ του Ζαγναφέρη (3′ και 8′), πληρώνοντας την έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξαν στα πρώτα λεπτά του φιλικού.

Στη συνέχεια πάντως οι «κίτρινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους, έχασαν κάποιες ευκαιρίες (Μανιάς δοκάρι στο 29′), ενώ μείωσαν στο 33′ με πλασέ του Μανιά (2-1).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εικόνα ήταν ακόμη πιο… αποκαρδιωτική στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μιλόνκοβιτς έκανε αρκετές αλλαγές, προκειμένου να τεστάρει πρόσωπα και σχήματα, αλλά αντ’ αυτού δεν είδε σχεδόν τίποτα από την ομάδα του που συνέχισε να είναι πολύ κακή, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου και μοιραία γνώρισε την ήττα.

Μακεδονικός (Υφαντίδης): Κατσαμίδας, Σαμπανίδης, Δράμπης, Κρυστάλλης, Λένος, Κατσανίδης, Πουρσανίδης, Τσάτσας Θ., Γεωργούλας, Καριμαλλής, Ζαγναφέρης.

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Μπουζάνης, Ψυχογιός, Καραγκούνης (74΄ Λεμονής), Κύργιας, Έλσνερ, Οικονομόπουλος, Λεμονής, Μανιάς, Ρένια, Αγγελούδης, Σουνάς (60΄ Γκολιας).

Στο Β’ ημίχρονο πέρασαν ως αλλαγή για τον Άρη: οι Τσουκάνης, Γιαννίτσης, Καρασαλίδης, Παπαδόπουλος, Καραγιάννης, Αντνωιάδης και Νταμαρλής, αντί των Έλσνερ, Κύργια, Ψυχογιού, Οικονομόπουλου, Λεμονή, Ρένια και Αγγελούδη.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης