Για μία επική ανατροπή απέναντι στη Μόλντε θα παλέψει απόψε (21.30, Cosmotesport 1) ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στη ρεβάνς της ήττας του με 3-0 στη Νορβηγία. 

Οι «κίτρινοι» για να πάρουν αυτοί το εισιτήριο που οδηγεί στα πλέι οφ του Europa League χρειάζεται να κάνουν ένα… ποδοσφαιρικό θαύμα, όπως αυτό που πέτυχε πέρυσι στα ημιτελικά του Champions League η Λίβερπουλ, η οποία είχε ηττηθεί με 3-0 από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», ωστόσο στον επαναληπτικό του «Άνφιλντ» επιβλήθηκε με 4-0 των Καταλανών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση του Άρη το έπαθλο, δηλαδή η συμμετοχή στα πλέι οφ του Europa League, θα μοιάζει με εξίσου σπουδαία επιτυχία, δεδομένου πως ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έλειπε αρκετά χρόνια από τα ευρωπαϊκά σαλόνια. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει στον Φραν Βέλεθ, με τον Ισπανό αμυντικό να είναι και τιμωρημένος – λόγω της αποβολής του στο «Aker Stadion» – αλλά και τραυματίας, καθώς υπέστη θλάση β’ βαθμού που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου 20 μέρες ακόμη.

Ο Γιώργος Δεληζήσης αναμένεται να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας στο πλάι του Λίντσεϊ Ρόουζ, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Λούκας Σάσα στα χαφ, αντί του Μιγκνέν Μπάσα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης