Η καθοριστική συνάντηση για την εκκαθάριση της ΠΑΕ Άρης ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, με την έναρξη της λύσης της χρεωμένης ποδοσφαιρικής εταιρείας να εγκρίνεται, συγκεντρώνοντας το απαιτούμενο ποσοστό των δύο μεγαλομετόχων (ΑΣ, ΚΜΑ) και διάφορων μικρομετόχων, που ανέρχεται περίπου στο 68%.

Το «ναι» που ψηφίστηκε στη σημερινή γενική συνέλευση σήμανε επί της ουσίας την έναρξη των διαδικασιών για την εκκαθάριση της ΠΑΕ Άρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνέλευση, η οποία έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έδωσαν το «παρών» οι πρόεδροι των τριών φορέων του συλλόγου, δηλαδή, του Α.Σ., Τάσος Οικονόμου, της ΚΜΑ, Άγγελος Μισιρλής, και της υπό πτώχευση ΠΑΕ, Λάκης Κλεώπας, καθώς και ο δικηγόρος Χάρης Κοκκώνης.

Επίσης παρών ήταν ο Όμηρος Φωτιάδης και ψήφισε, ενώ οι υπόλοιποι μικρομέτοχοι δεν παρέστησαν, αλλά έστειλαν πληρεξούσιο στην ΚΜΑ για να ψηφίσει αυτή. Παρόντες ήταν και οι κ.κ. Ζαμπέτας, Αθανασιάδης, ενώ απουσίαζε η πλευρά Σκόρδα.

Οι Ζαμπέτας, Αθανασιάδης θέλησαν να συμμετέχουν στη διαδικασία ως εκπρόσωποι της Αρης-Εμπορική , αλλά δεν τους επετράπη μια και, από τη στιγμή που έληξε η θητεία τους εδώ και ένα χρόνο, δεν θεωρούνται νόμιμοι εκπρόσωποι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ορίστηκαν οι εκκαθαριστές κ. Κλεώπας, Σενέμης, στους οποίους θα πέσει η διαδικασία των χρεών. Εντός των ημερών αναμένεται να γίνουν γνωστοί και οι δικηγόροι που θα ασχοληθούν με τη διαδικασία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης