Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Χουάν Ιτούρμπε είναι έτοιμος να κάνει ο Άρης, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον χαρισματικό άσο για διετές συμβόλαιο.

Ο Παραγουανός εξτρέμ αναμφίβολα πρόκειται για έναν παίκτη από το… πάνω ράφι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει αρκετά πλούσιο βιογραφικό, διακρίνεται για την τεχνική και την ποιότητά του και , αν αγωνιστεί σύμφωνα με τις δυνατότητές του, μπορείνα ανεβάσει επίπεδο τους Θεσσαλονικείς.

Πρώτος σταθμός στην καριέρα του Ιτούρμπε ήταν η Τρινιντένσε της Παραγουάης. Ακολούθως φόρεσε τις φανέλες των Σέρο Πορτένιο και Κίλμες, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στην Πόρτο η οποία ξόδεψε 4,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Ως δανεικός έπαιξε αρχικά στη Ρίβερ Πλέιτ και τη Βερόνα, με τη Ρόμα το 2014 να ξοδεύει το ποσό των 24 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια αγωνιστήκε στις Μπόρνμουθ και Τορίνο, ενώ το 2018 η Τιχουάνα τον απέκτησε αντί 3,8 εκατ. ευρώ, για να ακολουθήσουν οι θητείες του στην Πούμας και την Πατσούκα.

Ο 28χρονος άσος, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό, όσο και το δεξί άκρο της επίθεσης, μετράει 12 συμμετοχές με την Εθνική Παραγουάης.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης