Ασπίδα προστασίας στον Χούλιαν Κουέστα ύψωσε ο Λίντσεϊ Ροζ μετά τον αποκλεισμό του Άρη από τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως περνάει δύσκολα ύστερα από το λάθος που έκανε και δέχτηκε το γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» στην κάμερα της Cosmote TV:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε πάρα πολύ απογοητευμένοι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στηρίζω τον τερματοφύλακά μας, είναι μια δύσκολη στιγμή για εκείνον. Είναι ένας καλός τερματοφύλακας που μας έχει σώσει πολλές φορές στο παρελθόν. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά, νομίζω ότι κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και δεν έχω να πω κάτι περισσότερο.

Θα ήταν το τέλειο παιχνίδι αν τα καταφέρναμε να προκριθούμε, θεωρώ ότι θα έπρεπε να είμασταν για 95 λεπτά τέλειοι. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι για εμάς το οποίο όμως δεν μας έδωσε την πρόκριση. Ουσιαστικά με το 1-0 θα μπορούσαμε να προκριθούμε, αλλά αυτή τη στιγμή στέκομαι στο πλευρό του Κουέστα, είναι δύσκολη βραδιά γι’ αυτόν.

Προσπάθησα να βρω μια λύση, μήπως υπάρχει παράβαση, για αυτό ρώτησα τον τέταρτο μήπως μπήκε ο παίκτης του Ολυμπιακού έξω από το γήπεδο. Προσπάθησα να πιέσω μήπως επανεξεταστεί η φάση στο VAR, αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι για εμάς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης