Στο Άρνεμ της Ολλανδίας, όπου συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη, βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των “κιτρίνων”, Λούκας Σάσα.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος, που το πρωί υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη, ήταν ξεκάθαρος στις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στην Ολλανδία: “Είμαι ένας μαχητής, παλεύω μέσα στο γήπεδο, τρέχω, κοπιάσω. Είμαι 6αρι, παίζω όμως και ως 8αρι. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι θα κερδίζουμε πάντα αλλά μπορώ να πω με συγουριά ότι θα δίνω το 100% για την ομάδα”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με το βαθμό ετοιμότητας του, ο γεννημένος στο Σάο Πάολο μέσος δήλωσε: “Πιστεύω ότι με μερικές προπονήσεις θα είμαι έτοιμος. Ταξίδεψα πριν από δύο μέρες από την Βραζιλία, οπότε θα χρειαστώ λίγες μέρες να εγκληματιστώ με την ομάδα. Θεωρώ ότι σε λίγο καιρό θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα στο μέγιστο”.

Όσο για το πόσο θα τον βοηθήσει το να εγκλιματιστεί στη νέα του ομάδα η τετραετής παρουσία του στη Λουντογκόρετς, ο Λούκας Σάσα τόνισε: “Γνωρίζω καλά τα ευρωπαικά πρωταθλήματα καθώς παίζω σε αυτά τα τελευταία οκτώ χρόνια. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστώ εύκολα”.

Κλείνοντας, έκανε αναφορά και στα όσα έχει μάθει μέχρι στιγμής για τον Άρη: “Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι γνωστό στην Ευρώπη. Για τον Άρη έχω ψάξει κάποια πράγματα, γνωρίζω την ιστορία του, θα μάθω και άλλα στην συνέχεια. Ακόμα και πριν υπογράψω δεχόμουν μηνύματα από φίλους του Αρη. Νιώθω πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και όπως ανέβασα και στα social media νιώθω ήδη… κίτρινος”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης