Σκόρδας: «Ε, δεν παίζουμε και στην Πριμέρα Ντιβισιόν»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014, 15:58
Σκόρδας: «Ε, δεν παίζουμε και στην Πριμέρα Ντιβισιόν»
Αισιόδοξος ότι ο Άρης μπορεί να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα και να παραμείνει στη Super League εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των «κίτρινων», Λάμπρος Σκόρδας, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε και στο θέμα της έκδοσης των δελτίων από την ΕΠΟ για τους νεοαποκτηθέντες παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τις πιθανότητες παραμονής της ομάδας στην Super League: «Φυσικά και υπάρχουν οι πιθανότητες. Η ομάδα πρέπει να διασωθεί γιατί έχει δυνάμεις και δυνατότητες να τακτοποιηθεί και να πληρώνει στη συνέχεια. Το μαγαζί τώρα είναι σε κατάσταση παράγκας. Ο Άρης όμως μπορεί να συνέλθει με συσπείρωση.

Η αποστολή μας η εφετινή είναι η χίλιες φορές πιο δύσκολη από την περσινή. Η ομάδα πέρσι ήταν πιο έμπειρη. Έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες από την ομάδα. Δεν έκανε ανανεώσεις η διοίκηση Ηλιάδη και έτσι έχει έρθει η ομάδα σε αγωνιστικό αδιέξοδο».

Για το θέμα των δελτίων και τα προβλήματα της ΠΑΕ στον οικονομικό τομέα: «Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Καταθέσαμε όλα τα στοιχεία και πιστεύω ότι θα βγουν τα δελτία και η ομάδα θα έχει επιλογές. Τα προβλήματα είναι πολλά. Ελπίζω με τη βοήθεια, τη συσπείρωση και τη δυναμική που έχει ο σύλλογος, γιατί ο Άρης έχει δυναμική.

«Πρέπει να υπάρχει λύση στο θέμα των παραγόντων. Πρέπει εκεί να βρει λύσεις ο Άρης. Όταν έφυγα το 2009 ο Άρης έβγαζε 15 εκατ. έσοδα με μια ομάδα με παίκτες καλούς. Είχε ρυθμίσει και χρέη και τις οποίες ρυθμίσεις τηρούσε. Τα ελλείμματα που σας είπα δημιουργήθηκαν από την κακή διαχείριση. Αυτά όμως θα τα δει ο Εισαγγελέας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014, 16:17