Σε συνέντευξή του ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δήλωσε περήφανος για την εκπληκτική πορεία του Άρη στο εφετινό πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι στόχος της ομάδας του είναι να τερματίσει στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

«Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει και σίγουρα η θέση αυτή έρχεται να επιβραβεύσει μια συνολική προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουμε παλέψει πολύ για να βρεθούμε σ’ αυτό το σημείο και ναι, όταν δουλεύεις κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, τότε δικαιούσαι και να περιμένεις να ανταμειφθείς και να ονειρεύεσαι ακόμη πιο σπουδαία πράγματα» ανέφερε ο Σουηδός αμυντικός στη Real News.

Σε ερώτηση για το μέχρι που φτάνουν τα όνειρά της ομάδας για την εφετινή περίοδο ο Σούντγκρεν επισήμανε: «Είμαστε φιλόδοξοι, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Να μην εφησυχάζουμε και να μην θεωρήσουμε ότι το πρωτάθλημα τελείωσε.

Πρώτος στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο που παίζουμε, να αρέσει πρώτα σε εμάς και στη συνέχεια στους υπόλοιπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και βεβαίως να κατορθώσουμε στο φινάλε του πρωταθλήματος να είμαστε στις θέσεις αυτές, στην πρώτη τριάδα.

Τίποτα δεν ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο και επιτυχημένος θα είναι μόνο εκείνος που είχε διάρκεια στην απόδοσή του μέχρι το τέλος της σεζόν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης