Παρουσία του Θοδωρή Καρυπίδη πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ είχε σύντομη συνομιλία με τον προπονητή Άκη Μάντζιο ενώ απευθύνθηκε και προς τους παίκτες, ζητώντας τους τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό (Τετάρτη 22/9, 20:30 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), ώστε να αλλάξει το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε έπειτα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε την εικόνα που έχουμε στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος. Δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές μας δυνατότητες και δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Για εμένα ο Άρης είναι πάνω από όλα και όλους. Θα κάνω τα πάντα, μα τα πάντα, για να πετύχει ο Άρης . Δεν με ενδιαφέρουν τα πρόσωπα. Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να ακολουθήσει η δεν αντέχει να μου το πει τώρα.

Εγώ είμαι μαζί σας σε όλα, όμως δεν θα ανεχτώ ξανά τέτοια εικόνα. Πρέπει να το αλλάξετε γιατί έχετε πολύ μεγάλες δυνατότητες και ο κόσμος έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Από το παιχνίδι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό περιμένω να είμαστε ο πραγματικός Άρης», ανέφερε προς τους ποδοσφαιριστές ο Καρυπίδης.

Για την αναμέτρηση με το «τριφύλλι» ο Μάντζιος δεν θα έχει δεδομένα στη διάθεσή του τον Λούμορ Αγκμπενιένου ενώ αυξήθηκαν οι πιθανότητες του Ματέο Γκαρσία. Ο Γκανέζος μπακ έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ενώ ο Αργεντινός εξτρέμ συμμετείχε για πρώτη φορά στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν έπειτα από την αυριανή απογευματινή προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο «Δασυγένειο», μετά το τέλος της οποίας ο 52χρονος Έλληνας προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης