Διπλή, τελικά, μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη. Οι «κίτρινοι», μέσα σε διάστημα λίγων ωρών, ανακοίνωσαν την απόκτηση τόσο του Ματέο Γκαρσία όσο και του Απόστολου Μαρτίνη.

Ο 24χρονος Αργεντινός εξτρέμ, μετά την υπογραφή του τετραετούς συμβολαίου του, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη: «Δεν θέλω να πω πολλά. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι γύρισα στο σπίτι μου! Έτσι νιώθω τον Άρη. Η χαρά μου είναι μεγάλη. Αυτό που σκέφτομαι είναι η στιγμή που θα μπω ξανά στο γήπεδο με τη φανέλα του Άρη και να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Επέστρεψα πιο έμπειρος και έτοιμος. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του και υπόσχομαι να την ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο… ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 19χρονος Μαρτίνης (γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2001), που μέχρι πρότινος ανήκε στον Ολυμπιακό, υπέγραψε και αυτός τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα μας. Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας, ο Μαρτίνης έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Άρη: «Ήρθα σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που θα φοράω τη φανέλα του Άρη. Είναι ένα σημαντικό βήμα στη καριέρα μου. Δε θέλω να πω πολλά λόγια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δουλέψω σκληρά. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο…».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης