Παρελθόν από τον Άρη έπειτα από μία διετία, αποτελεί ο Νικολά Μαρτίνες. Ο 32χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός έλυσε τη συνεργασία του με τους «κίτρινους» παρά το ότι υπήρχε ακόμη ένας χρόνος σε αυτή και, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΝΠΣ Βόλος.

Ο γεννημένος στις 25 Σεπτεμβρίου 1987 αριστεροπόδαρος χαφ μετακόμισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στα τέλη Αυγούστου του 2018, έχοντας μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Τη σεζόν 2018/19, ο Μαρτίνες πραγματοποίησε 21 εμφανίσεις στη Super League με τη φανέλα του Άρη, πετυχαίνοντας τρία (3) γκολ και δίνοντας δύο (2) ασίστ ενώ χρησιμοποιήθηκε και σε δυο ματς Κυπέλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Μαρτίνες είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής και μόνο κατά τη διάρκεια των Play Off, όταν και αποχώρησαν αρκετοί συμπαίκτες του καθώς έληξαν τα συμβόλαιά τους, βρήκε το δρόμο για την ενδεκάδα. Έπαιξε σε 15 ματς πρωταθλήματος, τρία (3) στα προκριματικά του Europa League και δύο (2) στο Κύπελλο δίχως να σκοράρει ή να δώσει ασίστ. Το έκανε, όμως, από μία φορά σε οκτώ εμφανίσεις του στα Play Off της Super League.

Με ανάρτησή της στα Social Media, η ΠΑΕ Άρης ευχαρίστησε τον Νίκο Μαρτίνες για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Διπλή προπόνηση με Ναζλίδη παρόντα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το ρεπό της Τετάρτης, οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Μίχαελ Ένινγκ περιελάμβανε προπόνηση τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Αμφότερες ολοκληρώθηκαν χωρίς προβλήματα προς τέρψη του 54χρονου Γερμανού τεχνικού. Στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης οι «κίτρινοι» δούλεψαν σε τελειώματα φάσεων και ταχυδύναμη, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα αναλώθηκε στο κομμάτι της τακτικής. Και στις δυο προπονήσεις το παρών έδωσε ο νέος team manager της ομάδας, Θωμάς Ναζλίδης.

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους παίκτες του Άρη περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενώ για το Σάββατο (5/9, 19:00) είναι προγραμματισμένο το φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλος.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης